Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВЗа мен е отвратително и нелепо формулирано това,

...
Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВЗа мен е отвратително и нелепо формулирано това,
Коментари Харесай

Сашо Диков: Евроком ОПГ ли е, че с нас се занимава ДАНС? Това е добре изпипаната система на тормоз

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: 7/8 ТВ

" За мен е непоносимо и неуместно дефинирано това, което желае Национална агенция за приходите. Какво ги интересува Национална агенция за приходите кой рекламодател какви пари дава за нашите излъчвания. Национална агенция за приходите желае да знае има ли хора, които особено поради нас да популяризират. Всичко това е видно на екрана ". Това съобщи в предаването " Студио Хъ " по " 7/8 ТВ " Сашо Диков за поисканата от Национална агенция за приходите и ДАНС информация за рекламодателите в неговото предаване и на други две в малкия екран, в която работи - " Евроком ".

" Слушах да вземем за пример в колата радио К2, където популяризират пет разнообразни министерства, само че там никой не се хваща. Айде да забележим какви държавни пари получават като реклама. Нека нас да ни ревизират, няма проблем. Но айде да забележим " Труд ", " 24 часа ", на Пеевски медиите, вестниците, " Канал 3 ", ТВ " Европа ". Ами в БТВ и Нова какви пари влизат? Покрай огромния скандал с Национална агенция за приходите остана едно не по-малко скандално писмо от ДАНС. Забележи - ДАНС се занимава с рекламите на една кабелна телевизия. Първото писмо е от ДАНС, то е на 17 септември. Естествено е, че е поради Барека (бел. а. Николай Бареков). Ние явно сме Организирана престъпна  група, щом се занимава с нас ДАНС. С нас не се занимава районна или градска прокуратура, а профилираната прокурата. Тя разпорежда на ДАНС - да бъде предоставена информация по отношение на сдруженията рекламодатели на " Евроком ". Проверката е почнала на 14 януари. 8 месеца по-късно, на 17 септември, желаят информация за рекламодателите. Недялко Недялков, съгласно Пламен Бобоков, бе казано в изявление пред Веско Дремджиев, че това е индивидът за мръсни поръчки в ДАНС. Има и нещо друго забавно - писмото на ДАНС пристигна дружно с една рекламна листовка, брошура, вкарана вътре, което е смешно. От едната страна има реклама на грил за печене на месо, а от другата - на долни дрехи. Явно има тука някаква символика. От една страна - " ще ви изпечем ", а от другта - " ще ви съблечем ", сподели Диков. Той добави, че са питали ДАНС защо е това писмо, само че няма отговор от тяхна страна.

" Слава Богу, до този миг шефовете не са дали каквото и да е разпореждане, даже забележки, подмятания за смяна в линията. Казват: " Нека да ревизират, нищо не могат да намерят. Нещата са чисти ". Тука в дъното на всичкото е по какъв начин да се откри, че Цветан Василев ни финансира. Това е концепцията. Или Божков. Какво тъкмо е споделил Бареков не се знае, тъй като не ни дават сигнала. Бареков го каних непосредствено в предаването да каже. Тези пари са минали по банков път, може да се наблюдава дали са от Василев или Божков. Аз в случай че пусна един сигнал: " Проследете " Труд ", " 24 часа ", " Монитор ", " Телеграф ", " Канал 3 ", ТВ " Европа ", " Пик ", " Блиц ", че се финансират от някакви компании на Делян Пеевски, по този начин ли ще си играем ". Когато един човек даде обстоятелства - ОК, дано се ревизират. Но къде са обстоятелствата на Бареков? ", попита той.

" Въпросът е добре изпипаната система на тормоз. Защото оттук насетне всеки рекламодател... По същия метод убиха BiT, затвориха всички кранчета за реклама, за връщане на инвестицията. Това е. Другият метод е от едната страна всички кранчета на неуместните се затварят, обаче на комфортните - страната по европейските стратегии им цялостни гушата- гушата. Как по този начин ДАНС проспа КТБ или има претекст да се прави на умряла лисица. Активни са за някаква кабелна телевизия, а къде са за огромните неща ", съобщи още Диков.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР